Nederlands Engels Duits Zweeds Zweeds Zweeds
Watersport
Compleet assortiment van producten voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen.
Leveringsprogramma

Het product assortiment van de IJssel Coatings BV beslaat vier complete productprogramma's specifiek ontwikkeld voor:

  • De watersport: gespecialiseerde producten voor de nieuwbouw en onderhoud van jachten;
  • De composiet industrie: kleurpasta's, gelcoats en topcoats voor industriële afnemers;
  • De prefab betonindustrie: gespecialiseerde lakken en vulmiddelen;
  • Kunststofvloeren: kluerpasta systemen voor het inkleuren van mortels, troffelvloeren, gietvloeren, gietmassa's en rolcoatings. 

Kenmerkend is dat producten binnen een programma zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. Door specifieke kenmerken kunnen sommige producten ook onderdeel zijn van meerdere programma's en vinden hun weg in  meerder segmenten waarin de IJssel Coatings BV actief is.

 

Bij de ontwikkeling van deze producten is er naar gestreefd mens en milieu zo min mogelijk te belasten. Omdat de toepassingen zo divers zijn adviseren wij u zich steeds uitvoerig te laten voorlichten.

Leveringsprogramma

De IJssel Coatings BV heeft een compleet programma van producten ontwikkeld voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen. Deze producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, zijn eenvoudig aan te brengen met verfroller of kwast en bieden u een optimale bescherming van uw eigendom.
Het complete programma omvat producten voor de bescherming en reparatie van hout, corrosie werende coatings voor staal en aluminium en osmose remmende materialen voor polyester.


Bekijk de producten

Voor professionele verwerkers in het segment composieten en vezelversterkte kunststoffen hebben wij een compleet assortiment van materialen beschikbaar van gelcoat, topcoat, vulmiddelen, verlijmingsmaterialen en pigmentpasta's tot en met complete verfsystemen voor reparatie of onderhoud. Door een flexibel en modulair productie systeem is De IJssel Coatings BV in staat bestellingen van haar klanten snel en efficiënt te leveren.Dit geldt voor grote én kleine hoeveelheden, in alle denkbare kleuren. Gelcoat en topcoat zijn leverbaar in verpakkingen van 1.000 tot 1 kg (uitsluitend standaard kleuren). Tevens zijn wij in staat om een kleur voor u te ontwikkelen naar een monster. De minimum bestelgrootte bedraagt in dat geval 5 kg (gelcoat of topcoat) of 1 kg (polyester pigmentpasta).


Bekijk de producten

De IJssel Coatings BV ontwikkelt en produceert een volledig assortiment materialen voor de bescherming van houten en stalen prefab betonmallen. Dit assortiment omvat onder andere verlijmingsmaterialen en vulmiddelen op basis van epoxy en hoogwaardige lakken op basis van polyurethaan. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden.


Bekijk de producten

De IJssel Coatings BV produceert en levert diverse soorten kleurpasta's. Een belangrijke eigenschap van deze pigmenten is de reactiviteit: de drager van de pigmenten reageert mee in het systeem. Hierdoor wordt een hogere duurzaamheid en kwaliteit verkregen. Om deze reden zijn deze pasta's niet geschikt als universele kleurpasta, maar uitsluitend voor het toepassingsgebied waarvoor zij zijn ontwikkeld.


Bekijk de producten