Nederlands Engels Duits Zweeds Zweeds Zweeds
Watersport
Compleet assortiment van producten voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen.
Nieuw!
Variopox Finishing Filler T5 is een lage temperatuur uithardende twee componenten epoxy afwerkplamuur, ontwikkeld met de nieuwste beschikbare technologie. Deze witte afwerkplamuur is al toepasbaar vanaf 5 ̊C en is geschikt voor het opvullen van gaatjes en oneffenheden, ook onder de waterlijn.
Hoe werkt de dealerlocator?

Zoekt u een dealer of verkooppunt dicht bij u in de buurt? Vul uw adres en de radius waarbinnen u wilt zoeken, selecteer dealer of verkooppunt (of beide) en klik vervolgens op de knop “Zoek locaties”. Op het kaartje worden de resultaten getoond. Eventueel kunt u een routebeschrijving naar het verkooppunt van uw keuze opvragen. Voor meer informatie over bunkerstations en groothandels neem contact met ons op. 

 

Dealerlocator
Wat is het verschil tussen een verkooppunt en een dealer?

Wanneer u een dealer van ons bezoekt kunt u er vanuit gaan dat zij ons volledige assortiment op voorraad hebben. IJmopox Primers, Variopox plamuren en harsen en natuurlijk al onze standaard Double Coat kleuren. Bij een verkooppunt is het assortiment vaak iets beperkter en adviseren wij u om eerst even te bellen om teleurstelling te voorkomen.