Nederlands Engels Duits Zweeds Zweeds Zweeds
Watersport
Compleet assortiment van producten voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen.
Nieuw!
Variopox Finishing Filler T5 is een lage temperatuur uithardende twee componenten epoxy afwerkplamuur, ontwikkeld met de nieuwste beschikbare technologie. Deze witte afwerkplamuur is al toepasbaar vanaf 5 ̊C en is geschikt voor het opvullen van gaatjes en oneffenheden, ook onder de waterlijn.
22 September 2016
IJmopox ZF primer spuitkwaliteit

Speciale spuitvariant IJmopoz ZF primer

 

Geconserveerd na het stralen, geplamuurd en afgelakt, dit schip staat volledig in het systeem van De IJssel Coatings. Bij het aanbrengen van de primer is gebruik gemaakt van de nieuwe IJmopox ZF primer spuitkwaliteit. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van IJmopox ZF primer in hogere laagdiktes met een airless spuit. Een natte laagdikte van 200 micron is nu probleemloos mogelijk. IJmopox ZF primer spuitkwaliteit is verkrijgbaar in sets van 20 ltr.

 

Door Multi Coating Seevens uit Stramproy is het jacht verder opgebouwd met Variopox LG en Finishing plamuur en met een laag IJmopox HB coating. Het schip is vervolgens afgewerkt met meedere lagen Double Coat Trend kleur DC 36314 Crème Karamel.

 

Gebouwd      ; Ament Metaalbewerking, Kinrooi (BE)

Schilderwerk ; Multi Coating Seevens, Stramproy