Nederlands Engels Duits Zweeds Zweeds Zweeds
Kunststofvloeren
Gespecialiseerde pigmentpasta systemen voor het inkleuren van gietvloeren en troffelvloeren.
21 March 2022
Kies voor een kleurrijke toekomst als medewerker verf productie

De IJssel Coatings B.V. is een toonaan- gevende specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoog- waardige twee componenten coatings en kleurpasta’s. Deze producten worden gebruikt in lichtgewicht composieten, vloercoatings en in de jachtbouw. Word planner van je eigen werkdag. Werk in een klein zelfstandig team met 1 of 2 collega’s. Geef met 30 collega’s kleur aan de producten van onze klanten zoals wij dat al 92 jaar in Moordrecht doen.

 

JE FUNCTIE:

Word jij planner van je eigen werkdag bij één van onze productie afdelingen? Wij zoeken een nieuwe fulltime MEDEWERKER VERF PRODUCTIE om ons team te versterken. In een klein team met 1 à 2 collega’s verzorg je volledig zelfstandig de productie van enkele van onze producten. Je verzamelt en weegt grondstoffen, produceert het materiaal volgens recept, verzorgt de etikettering en het verpakken.

 

JE KWALITEITEN:

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die nauwkeurig
en zelfstandig kan werken. Je bent flexibel en functioneert goed in een klein team van collega’s. Je bent bereid aanvullende opleidingen voor de verfindustrie te volgen. Ervaring met
de productie van verf, lijmen of kitten of werken met recepturen is een voordeel maar geen vereiste.

 

WIJ BIEDEN:

De IJssel Coatings B.V. biedt een kleurrijke toekomst binnen een groeiend en innovatief bedrijf. Je werkt in een informele en collegiale werksfeer en kunt rekenen op een uitstekend basissalaris conform de “Verf-CAO” met een 13e maand en een ruim aantal vrije dagen. Daarnaast bouw je een premievrij pensioen op zolang het bedrijfsresultaat het toelaat.

 

ACTIE?

Mocht je vragen hebben of wil je reageren stuur dan binnen 2 weken een email naar hrm@de-ijssel-coatings.nl ter attentie van Jan Zuidema. Wij verheugen ons op jouw komst.