Nederlands Engels Duits Zweeds Zweeds Zweeds
Composieten
Compleet assortiment van pigmentpasta's, gelcoats, topcoats, verlijmingsmaterialen en coatingsystemen voor de composiet verwerkende industrie.
13 June 2022
Eerste grote stap in het reduceren van styreen emissie

Met de nieuwe Poly Lak LE-IB-ED laat de IJssel Coatings zien dat het blijft innoveren en de (styreen) emissie van haar producten verder verlaagt. 

 

Het aanbrengen van Gelcoat en Topcoat resulteert vaak in een substantiële (styreen) emissie, omdat het niet onder vacuüm kan plaatsvinden.

 

Ons ultieme doel is het produceren van emissie vrije Poltix Gelcoat en Topcoat producten. De eerste grote stap hebben we gerealiseerd door de styreen hoeveelheid terug te brengen van +/- 25% naar slechts 9%. 

Onze nieuwe laag emissie (LE) isoftaalzure (IB) extra dekkende (ED) Topcoat is speciaal ontwikkeld om de (styreen) emissie in de werkplaats en daarbuiten terug te brengen. 


Net als onze Poly Lak ED producten heeft deze nieuwe Poly Lak LE-IB-ED als voordelen: 

  • Uitstekende dekkracht (laag verbruik) 
  • Mooie glans 
  • Uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren 
  • Lage hoeveelheid rest styreen in het eindproduct 

    Er zijn al verschillende rompen en dekken naar tevredenheid afgewerkt met onze nieuwe Topcoat. Op de foto’s is een applicatie bij, een vaste relatie, Polyplus Kunststoffen B.V. uit Assen te zien, waarbij de binnenzijde van een dakgoot wordt afgewerkt met de licht grijze Poly Lak LE-IB-ED.